manga, anime, japonia. ibaa.!
Kolekcjoner postów
jej babcia!!! ^^ z ... torbom ogórków kiszonych w dłoni....
i z uśmiechem na twarzy pyta, czy nie chciałaby jednego ogórka?... gdyż wygląda na głodną.
jej najlepsza przyjaciółka xd
Dziewczyna zgodziła się. Babcia się rozmazała i okazało się, że był to bohater anime pt...
machan napisał:
jej najlepsza przyjaciółka xd
A co to ma do kontekstu? xD Nie zobaczyłaś, że jest już druga strona.
A N I M E :
- Bleach - Soul Eater - Rosario to Vampire (Capu2) - Vampire Knight (Guilty) - Night Wizard - Green Green - Onegai Twins - Naruto (Shippuuden) - Shaman King - Elfen Lied - K-ON! - Death Note - Ouran High School Host Club - zaczęłam Clannad i Kanon, ale stwierdziłam, że nie w moim stylu -
Kolekcjoner postów
Beyblade!!!! Był to Kai... <machan... popisuj się xD>
Uśmiechnął się do niej, usiadł obok.
-opowiem Ci pewną historię - rzekł.
To było siedem miesięcy temu, kiedy wyruszyłem...
...w podróż mającą zapoczątkować tok nieoczekiwanych przygód, których byłem pełen pożądania ze względu na nieustającą monotonię....
Kolekcjoner postów
- O czym ty gadasz do cholery? - spytała ziewając.
Chłopak...
Ostatnio edytowany przez Sakura_Otori (2009-02-27 14:47:53)
jej rysy zdradzają pewne powiązanie z jego daleko rodziną, ze strony wujka. W pewnej chwili pomyślał, że to absurdalne...
Kolekcjoner postów
ponieważ była to dziewczyna z ...
rodziny Kowalskich. (xD ale się wysiliłam)
A N I M E :
- Bleach - Soul Eater - Rosario to Vampire (Capu2) - Vampire Knight (Guilty) - Night Wizard - Green Green - Onegai Twins - Naruto (Shippuuden) - Shaman King - Elfen Lied - K-ON! - Death Note - Ouran High School Host Club - zaczęłam Clannad i Kanon, ale stwierdziłam, że nie w moim stylu -
jednak poczuł, ze cos ich łączy
hahaha to było genialne xd
moja inteligencja ze stronami mnie przeraza xd