manga, anime, japonia. ibaa.!
Kolekcjoner postów
... ktos to zrobił za niego ^^
i był to Naruto xd
Kolekcjoner postów
W mgnieniu oka Naruto dostał z lewgo sierpoewgo od dziewczyny, a Kai'owi w tym momencie odechciało się jej dotknąć aby nie doznać obrażeń. Uśmiechnął się lekko i zaczał mówić...
-przepraszam, wiem, że spi****łem sprawę.Myślałem ujem i jestem utasem.Wiedz, że mi na tobie zależy i będę się starał.
Dał jej chwasta i...
(ten tekst będzie mnie prześladywał do końca życia )
...ślubował jej wierność, zaufanie oraz to, że jej nie opuści... do ostatniej wydanej mangi Naruto *_*
...z jej ust wylał się potok nieopanowanych słów, które, pod wspływem emocji, przerosły jej silna wolę. Powiedziała, że...
Kolekcjoner postów
- Qrwa! ^^ Koleś my się w ogóle znamy? Z jakiego tyś anime się wziął cutafonie jeden? Spikaj mi stąd debilu... nie widzisz, ze uciekła z chaty, dupku?!
Chłopak...
posmutniał.Zakochał się i chciał wypaść jak najlepiej, ale niestety dziewczyna okazała się być bardziej niedostępną niż się tego spodziewał.Sam nie rozumiał dlaczego stawia mu opór? Przecież jest taki przystojny...Jedyne co mu zostało to...
Kolekcjoner postów
Wyciągnął to do podcinania żył (O_o) i miał zamiar To zrobić. Dziewczyna wyrwała mu to z ręki i zgroziła, że jak on sie zabije to ona także. Nagle w ciemności...
zawył wilk, który...
i wyglądał jak czarnowłosa dziewczyna
Dziewczyna spojrzała w ich stronę, po czym zniknęła w mroku.Po chwili....