manga, anime, japonia. ibaa.!
hahaha...cieszę się, że nie jestem jedyna !w duecie raźniej ^6
i to jak ^^
a ja was rozwale teraz! A więc moja babcia kocha zwierzęta i od dawna "hoduje" jakieś dziwny...raz ma 5 kotów...potem 2 gołębie oswojone, potem jeża, psa, rybki,żółwia itd...z czasem wszystkich zwierząt się "Wyzbyła" i została z psem i głypim kotem czesiem..widocznie brakowało jej przyjaciół i obowiązków, gdyż przyniosła do domu 2 kury niby mój braciszek 3 letni chcuał, ale z tego co wiem, to on chciał 1 małą, puszystą kaczuszke a nie 2 dorosłe kury! cóż teraz jest 1 kura (druga zabil pies babci-myslał, że to kamień i się odbił od niej,łamiąc jej tym samym kręgosłup:() i 1 kaczuch:D haha śmiesznie to brzmiało jak powiediałam koleżanką, że mam kurę...a potem,że jeszcze kaczke...babcia planuje kupić młodą gęś..ogólnie zakładamy mini hodowle drobiu!
to jak się nudzisz, to mozęsz wyjść na spacer z kurą xd
tak, tak...hahaha no teraz tomam też kaczke <lol2> co za zwierzyniec...czuję sie jak w zoo
przynajmniej masz wesoło xd
już sobei wyobrazam, siedzi sobie herbatka przy komputerze, a tam taka kaczka do pokoju wbiega xdddd
hahaha....moje Koko pisze ze mną na klawiaturze <lol2> - ja pokazuje jej literki, a ona powtarza moje ruchy..mądra kura !
też chcę taką xd
ja mam tylko psa który jak odkurzacz działa xd
Ej, Herbatka Ty to fajnie masz! xD
Ja to mam królika który tylko smrodzi i trza mu sprzątać x.O
I dokarmiać -.-
I zabiera tlen -.-'
Ale lepsze to niż nic ;d