manga, anime, japonia. ibaa.!
No więc tu można zgłaszać zamówienia, o których wspomniałam tutaj. Ja będę je wykonywać i wstawiać tu lub dawać na e-maila, skype, gg czy coś innego, jeśli o to poprosisz. Będę tu też chwalić się moimi pracami, nie koniecznie związanymi z Japonią etc.
Moje pierwsze zamówienie to nagłówek na forum. Na razie wykonałam dwa. Takie typowo forumowe. Mogę dorobić więcej, oczywiście :]. Bardziej ciekawych, w innych kolorach itd. Wystarczy powiedzieć. Albo raczej napisać xD.
Oto nagłówki:
Nagłówek 1
Nagłówek 2
A N I M E :
- Bleach - Soul Eater - Rosario to Vampire (Capu2) - Vampire Knight (Guilty) - Night Wizard - Green Green - Onegai Twins - Naruto (Shippuuden) - Shaman King - Elfen Lied - K-ON! - Death Note - Ouran High School Host Club - zaczęłam Clannad i Kanon, ale stwierdziłam, że nie w moim stylu -
Kolekcjoner postów
Podoba mi się to drugie ^^ Hmmm... zdecydowanie jestem za drugim xD A co do zamówień skoro tak bardzo ci się nudzi, to mogłabyś wykonać może szablon mi na bloga? Tutaj jest linkhttp://beyblade-story.blog.onet.pl oraz też na stronę główną www.hiromi-kinomiya.blog.onet.pl xD
mnie również podoba się bardziej 2 obrazek... Aczkolwiek, pierwszy również byłby dobry... ba, nawet lepszy. Przynajmniej moim zdaniem. Gdyby tylko był większy.
Więc, mówcie, który mam wkleić...
drugi...ale skoro jesteśmy niezdecydowani, to może niech Aya-chan zrobi 3, który zadecyduje o wszystkim (tak jakby) ^^
Mogę zrobić, ale byłam na nartach i właśnie wróciłam więc jestem trochę zmęczona. Kawowa, wklej na razie drugi, a potem dorobię.
A N I M E :
- Bleach - Soul Eater - Rosario to Vampire (Capu2) - Vampire Knight (Guilty) - Night Wizard - Green Green - Onegai Twins - Naruto (Shippuuden) - Shaman King - Elfen Lied - K-ON! - Death Note - Ouran High School Host Club - zaczęłam Clannad i Kanon, ale stwierdziłam, że nie w moim stylu -
ale słodko ...a nie dało by się zmienić koloru ramek na taki turkusik ?
oooo no teraz forum ma swój charakterek....jak dla mnie to jest bosko
Extra! Ustaw mi jeszcze grupę użytkownika na "Grafik forumowy" czy coś w tym stylu i będzie git xD
A N I M E :
o.O Serio???
A N I M E :
Ano.
przynajmniej ja mogłam, na innych forach wszechobecnego Puna.
Jeżli nie jest to możliwe, napisz.
Nie da się. Musiałaś na tamtych forach mieć ustawione opcje admina
A N I M E :